غلامعلی افروز در مورد كاهش ازدواج و افزايش طلاق در جامعه گفت: خانواده ها بايد بدانند كه اگر کسی در سن ازدواج بوده و عمدا ازدواج نکند دچار عوارضی چون اضطراب، افسردگی و بدبینی مي شود و بهترین و مؤثرترین رویکرد فرزندپروری این است که باید بچهها را عروس و داماد تربیت کنیم.
این روانشناس با تأکید بر اینکه بچهها از شانزده هفتگی دوران جنینی میآموزند گفت: ثابت شده اگر بخواهیم جنین حافظه قوی داشته باشد باید برای او قرآن بخوانیم و سخنرانی کنیم و این موضوع، موضوعی است که قابل تجربه است. بانوان میتوانند آموزشهای غیرمستقیم را از دوران جنینی شروع کنند. هر قدر رابطه پدر و مادر رابطه با کمالی باشد کودکان بیشتر لذت میبرند، هر قدر پدر و مادر در جهت تحقق آرمانهای ازدواج تلاش کنند فرزندان آن خانواده قابلیت عروس و داماد شدن دلآرام را بیشتر خواهند داشت.
رییس دانشکده روانشناسی دانشگاه تهران با تأکید بر اینکه خوشبختی مقصد نیست بلکه مسیر است گفت: خداوند میگوید ازدواج کنید تا دلآرام باشید. هدف اصلی از ازدواج رسیدن به آرامش است و از نتایج قطعی ازدواج ارضای جنسی از طریق مشروع، درآمدن از تنهایی و تشکیل خانواده است.
افروز با اشاره به سه مشخصه همسران گفت: همسران باید برای یکدیگر مثل لباس باشند چرا که لباسها عیب را میپوشانند، به انسان مصونیت میدهند، از آلودگی حفظ میکند، با انسان تناسب دارد یعنی تنگ یا گشاد نیست و کس دیگری آن را بر تن نکرده است. دومین ویژگی همسر خوب وقفکردن تمام مهر و محبت خود به همسرش است يعني شجاعت، صداقت، صبوری، ایثار و احسان از ویژگی چنین زوجهایی است. همچنين یک همسر خوب باید به عنوان سومین ویژگی همه جاذبهها، مثبتاندیشیها، تلاشمداری، کلام زیبا و رفتار پرمحبت را تقدیم همسر خود کند.
وی اظهار داشت: دلیل اصلی فراوانی طلاق در جامعه عدم انتخاب دقیق همسر است به همین دلیل شعار انتخاب دقیق ازدواج پایدار باید مورد توجه قرار گیرد. ما چیزی به عنوان ازدواج آسان نداریم بلکه عروسی آسان مدنظر است که مهمترین انتخاب بشر انتخاب همسر است که باید با دقت انجام شود چرا که ازدواج در این صورت پایدار و ماندگار است.
خبرگزاری مهر
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.