به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین؛ سردار اسماعیل احمدی مقدم چندی پیش از آمادگی ناجا برای جمع آوری یک هفته ای زنان خیابانی خبر داد و گفت: ما برائ زنان خیابانی متاسفیم در حالیکه بعضی با غضب بە آنها نگاه می کنند. اینها از نظر ما شکست خورده زندگی هستند کە عده ای آمده و آنها را اغفال کرده اند. ما می توانیم در یک هفته تمامی زنان خیابانی را جمع آوری کنیم اما آنها را کجا ببریم؟ اماکنی برائ نگهداری، اشتغال و اصلاح تربیت آنها باید مشخص باشد.زنی کە رفتار زشت کرده و توبه می کند باید درآمد سالم داشته باشد. اما کسی بە او کار نمی دهد . نمی توانیم تنها در میدان باشیم و همه کارها وظیفه ما نیست.
اما اکنون معصومه آباد، عضو کمیسیون فرهنگی شورای شهر تهران می گوید پس از ایجاد مراکزی، تعداد زنان خیابانی تهران کم شده است.
او درباره دلیل کاهش تعداد زنان خیابانی تهران به ایلنا گفت: خوشبختانه تعداد زنان خیابانی در شهر تهران کم شده است. ما تعریف خاصی از این مسئله داریم و از آنجا که مرکز پیام را در منطقه ۱۲ شهرداری تهران راهاندازی کردهایم و تا حدودی دخترانی را که از خانهشان به هر دلیلی فرار میکنند ساماندهی کردهایم. با وجود مراکز پیشگیری قطعاً بسیاری از آمارهای موجود کاهش مییابد.
آباد همچنین گفت: دخترانی که به هر دلیلی از خانهشان فرار میکنند به "دختران گریز از خانه" معروفاند؛ اگر در ۲۴ یا ۴۸ ساعت اول این دختران دچار بحران نشوند میتوان آنها را مدیریت کرد. این افراد به هر دلیلی که دچار بحران میشوند اگر در فضای امنی قرار گیرند کمتر آسیب میبینند چراکه در شرایط بحرانی نخستین روزهای فرار از خانه ایجاد فضای امن برای آنها و ارائه مشاوره میتواند فضای ارتباطی برای برگشت آنها به خانواده را فراهم سازد.
او گفت: کمترین سن زنان خیابانی ۱۶ یا ۱۷ سال است. عموماً این دختران که به زنان خیابانی تبدیل میشوند شهرستانیهایی هستند که به دلایل مختلف از خانه فرار کرده یا کسانی آنها را به شهر تهران آوردند. دراقع تهران محل زندگی این دختران نیست.
گفتنی است چندی پیش رئیس پلیس امنیت اخلاقی از شناسنامه دار شدن زنان خیابانی و تشکیل پرونده برای ساماندهی این افراد خبر داد.
سرهنگ مسعود زاهدیان گفت: در حوزه زنان خیابانی کمبودهایی وجود دارد و دستگاههای متولی در ارائه خدمات بازپروری و ساماندهی افراد آسیب دیده در ارائه خدمات به این قشر ضعفه هایی دارند. چندی قبل کارگروه ویژه ساماندهی زنان خیابانی با حضور دستگاههای متولی خدمات رسانی در پلیس امنیت تشکیل شد تا با ارائه طرحی این زنان تحت پوشش بازپروری قرار گیرند. امیدواریم با فعالیت این کارگروه شاهد نتایج خوبی در ساماندهی این افراد باشیم. این کارگروه به صورت کشوری مسئول هماهنگی و پیگیری موضوع در میان دستگاهها است.
رئیس پلیس امنیت اخلاقی با اعلام اینکه تمامی زنان خیابانی که دستگیر می شوند دارای شناسنامه خواهند شد، گفت: تمامی سوابق این افراد در پلیس ثبت شده و پس از دستگیری تحت رصد قرار می گیرند. با فعالیت این کارگروه معضل زنان خیابانی تا حد زیادی از معابر رفع می شود. برنامه ریزی کرده ایم تا تمامی زنان در تهران تحت پوشش قرار گیرند.
نظرات شما عزیزان:
.: Weblog Themes By Pichak :.