روبانی که نباید در رامهرمز قیچی می‌شد..

بیمارستان دوم شهرستان رامهرمز که «مادر» نام دارد پس از گذشت بیش از ۲۰ سال انتظار، چندی پیش، نیمه‌کاره و تنها با تجهیزات ۲۰ درصدی به دست معاون اول رئیس جمهور افتتاح شد.

به گزارش خورنا؛ به دنبال زمزمه‌های آخرین سفر رئیس جمهور به استان خوزستان که افتتاح چندین پروژه تمام و نیمه تمام از جمله بیمارستان‌های اروندکنار و رامهرمز را در دستور کار داشت، با تذکرات و مخالفت مسئولان به ویژه نمایندگان مردم این مناطق در مجلس شورای اسلامی، افتتاح این پروژه‌ها به تعویق افتاد.

نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس شورای اسلامی، پیش از سفر محمود احمدی‌نژاد به خوزستان، افتتاح بیمارستان نیمه‌تمام رامهرمز را غیرموجه دانست و اظهار کرد: بیمارستان دوم و نیمه‌تمام این شهرستان که قرار است در سفر رئیس جمهور به خوزستان مورد افتتاح قرار گیرد غیراصولی است و باید پس از تکمیل و تجهیز افتتاح شود.

شمس‌الله بهمنی افزود: با توجه به اینکه تاکنون ۱۸ سال از آغاز ساخت این پروژه گذشته، بی‌انصافی است که هم‌اکنون بدون هیچگونه امکاناتی، این بیمارستان مورد افتتاح قرار گیرد.

وی تصریح کرد: در صورت افتتاح صوری این بیمارستان متأسفانه این پروژه از ردیف بودجه‌ای خارج خواهد شد و همچنان پس از ۱۸ سال آرزوی مردم در تکمیل و تجهیز آن برآورده نخواهد شد.

نماینده مردم رامهرمز و رامشیر در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان تصریح کرد: برای این بیمارستان هنوز پرسنل و تخصص‌های مورد نیاز نیز استخدام نشده است.

*روبانی که نباید قیچی می‌شد

با وجود این مخالفت‌ها و گذشت تنها دو ماه از سفر رئیس جمهور، ۱۱ تیرماه سال جاری محمدرضا رحیمی به همراه هیئت همراه به استان سفر کرد و کار افتتاح این بیمارستان را که نیمه‌تمام بود به سرانجام رساند.

رحیمی در سفر یک روزه خود به استان افتتاح هشت هزار واحد مسکن مهر، پنج پروژه بندری و حضور در همایش فرصت‌های سرمایه‌گذاری را در دستورکار قرار داد که به جرأت می‌توان گفت حتی نیمی از آنها نیز محقق نشد.

بالاخره پس از حدود گذشت ۲۰ سال انتظار، بیمارستان ۱۰۰ تختخوابه شهرستان رامهرمز افتتاح شد و همه جز مردم، خوشحال و خشنود از تکمیل این پروژه بودند!

*بیمارستان کاملاً مجهز است

معاون وزیر راه و شهرسازی در افتتاح این مراسم اظهار کرد: اعتبار تخصیص داده شده به این بیمارستان ۲۰ میلیارد تومان است.

محمد جعفر علیزاده بیان کرد: بیمارستان دوم رامهرمز دارای ۱۲۲ تخت است و ۱۱ هزار مترمربع زیربنا دارد.

رئیس سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی عنوان کرد: بیمارستان افتتاح شده این شهرستان مجهز به چهار بخش تخصصی جراحی زنان و زایمان، داخلی، جراحی و نوزادان است.

وی ادامه داد: همچنین این بیمارستان به ۱۲ تخت مراقبت ویژه سی.سی.یو، پنج تخت مراقبت ویژه کودکان و چهار تخت اتاق عمل مجهز است.

علیزاده اضافه کرد: تمام خدمات وابسته به بخش درمان این بیمارستان پیش‌بینی شده است و می‌تواند جوابگوی نیاز شهروندان باشد.

رئیس سازمان مجری ساختمان‌ها و تأسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی اذعان کرد: کلنگ بیمارستان ۱۰۰ تخته رامهرمز ۲۰ سال پیش زده شده بود، اما به دلیل عدم تخصیص بودجه و اعتبار لازم و مکفی، کار احداث و بهره برداری از آن تا به امروز به درازا کشیده است.

وی اظهار کرد: بیمارستان ۱۰۰ تختخوابه شهرستان رامهرمز طبق استانداردهای بین‌المللی از محل اعتبارات عمرانی قانون بودجه کل کشور و توسط سازمان مجری ساختمان‌ها و تاسیسات دولتی و عمومی وزارت راه و شهرسازی ساخته شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: مشاور طرح بیمارستان نیز مجتمع مهندسین مشاوران ایران آرک و پیمانکار این پروژه شرکت مهندسی درنا آوند است.

*نارضایتی مردم از افتتاح بیمارستان

 

بسیاری از مردم نارضایتی خود را از افتتاح بیمارستان نیمه‌تمام شهرستان اعلام داشته‌اند.

یکی از شهروندان رامهرمزی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در این شهرستان با نارضایتی از این امر عنوان کرد: بیمارستان دوم رامهرمز قرار بود در سفر اخیر رئیس جمهور به استان خوزستان به بهره‌برداری برسد که به دلیل ناتمام بودن پروژه، این اقدام محقق نشد.

مینا اصغری ادامه داد: بیمارستان ۱۰۰ تختخوابه رامهرمز با وجودی که هنوز افتتاح نشده بود از ۲۷ خردادماه سال‌جاری پذیرش بیماران را در بخش‌های زایشگاه، جراحی و اطفال آغاز کرده است.

این شهروند رامهرمزی گفت: این بیمارستان که به نام مادر نامگذاری شده است در حال حاضر فاقد آزمایشگاه و بخش پذیرش است.

وی افزود: به همین دلیل بیماران برای پذیرش، ترخیص و آزمایشات مربوطه مجبور هستند به بیمارستان قبلی مراجعه کنند و مسافتی چند کیلومتری را در رفت و آمد باشند.

این شهروند ۵۷ ساله رامهرمزی با بیان اینکه در حال حاضر بیمارستان مادر رامهرمز با تجهیز ۲۰ درصدی افتتاح شده است، اظهار کرد: این بیمارستان در صورت راه‌اندازی کامل، دارای یکصد تخت خواب خواهد شد که متأسفانه در حال حاضر چنین نیست!

اصغری گفت: کار احداث ساختمان این بیمارستان حدود ۲۰ سال به طول انجامید که هم‌اکنون با ۹۸ درصد پیشرفت فیزیکی تقریباً به پایان رسیده است.

وی اذعان کرد: در حال حاضر بخش‌های اطفال و زنان و زایمان بیمارستان امام خمینی(ره) رامهرمز را تعطیل شده است و آنها را به بیمارستان مادر شهرستان انتقال داده‌اند.

البته افتتاح پروژه‌های نیمه تمام، رسم دیرینه‌ای در کشورمان است که این بار بنا به سنت در استان زرخیر ما اجرایی شد.

به هر حال دولت دهم نیز روزهای آخر مدیریت خود را سپری می‌کند و مطمئنا بار تکمیل نیمه تمام‌ها را دولت بعدی باید به دوش بکشد که امیدواریم این مهم با عنایت ویژه به استان مظلوم و محروم خوزستان محقق شود.


نظرات شما عزیزان:

نام :
آدرس ایمیل:
وب سایت/بلاگ :
متن پیام:
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

 

 

 

عکس شما

آپلود عکس دلخواه:







تاريخ : سه شنبه 8 مرداد 1392برچسب:, | 17:35 | نویسنده : هــــفـــتــــکـل ســـــــلام |